Skip links

Lidija Šubic

Nova vizualna podoba odvetniške firme.

Celostna grafična podoba odvetniške pisarne

Za novo nastalo odvetniško pisarno, sem ustvarila celotno grafično podobo.
Izziv kako identiteto znamke, ločiti od vseh konkurentov je bil zelo sistematičen.

Proces nastajanja grafične podobe se je pričel z raziskavo simbolov in mitov, ki so v zgodovini dobro poznani. Želja naročnice je bila, da se poleg resnosti in profesionalnosti odvetniškega foha, vključi tudi kanček ženskosti in mehkobe, ki sem jo izpostavila z izborom barvne palete.

Nastalo oblikovanje se opira na antično grško mitologijo. Oljčna vejica, ki simbolizira mir, je upodobljena subtilno - kot sekundarni element celotnega grafičnega oblikovanja. Simbolj oljke ponazarja mirno reševanje konfliktov v sodnem procesu.

quality, consciousness, and versatile design.

Over 25 years of experience, we have crafted thousands of strategic discovery process that enables us to peel back the layers which enable us to understand, connect, represent and dominate

Over 25 years of experience, we have crafted thousands of strategic discovery process that enables us to peel back the layers which enable us to understand, connect, represent and dominate your market. Because we know just how hard it is to get the size, color and even the garment right in the fashion.

The planet and your conscience will thank you. To help stem the flow of plastic into the ocean, we have committed to eliminating single-use plastic from th product range and food outlets by 2020.

Zdaj je čas za osvežitev

Explore
Drag