Skip links

Poslovno fotografiranje

Karizmo, strokovnost in osebnost podjetja najhitreje prikažemo skozi kakovostne in profesionalne poslovne portrete. Ti so ključni do uspešne virtualne predstavitve vas in vašega podjetja, ki je še posebej v času epidemije preoblikovalo naš način poslovanja. Prvi stik med vami in vašo stranko ali poslovnim partnerjem se bo zagotovo zgodil na spletu. Kakšen vtis si želite pustiti na obiskovalca? Prvi vtis si izoblikujemo neverjetno hitro. Trenutek, ki je lahko odločilnega pomena ali bo potencialna stranka kupila oz. investirala v vaš posel ali sklenila sodelovanje z vami.

poslovno fotografiranje v studiu

Kako dosežemo kakovosten poslovni portret?

Razumem, da je za nekatere fotografiranje stresno. Moj nasvet je, da se s tem ne obremenjujete preveč. Tu sem zato, da vas vodim skozi proces kako na fotografijah izgledati odlično.

Poslovno fotografiranje nima dosti skupnega s fotografiranjem za dokumente, kjer je vse opravljeno v trenutku. Za posnetke si vedno vzamemo čas. Podam vam napotke pri drži in različnih pozah. Po prvih nekaj fotografijah skupaj pregledamo posnetke in po potrebi prilagodimo poze in izraz.

Poslovni portret mora izkazovati sproščenost, strokovnost in zaupanje. Z izkušnjami in občutkom za estetiko ter iznajdljivostjo v trenutku, vam pomagam doseči, da bo vaš poslovni portret vzbudil zanimanje, zaupanje in iskrenost.

Poslovna portretna fotografija je lahko vaša velika prednost. Z ustvarjanjem serije poslovnih portretov dodate vašemu poslu nujno potreben obraz — čustva — svojo edinstveno identiteto. Pustite vtis, ki ste si ga prigarali.

Studijsko portretno fotografiranje

Preprost energičen portret na nevtralnem ozadju je odličen način, da se gledalec lažje poveže z vami. Za fotografiranje na nevtralnem ozadju lahko uporabimo nevtralno steno v podjetju ali postavim mobilni studio, kjer lahko v trenutku zamenjamo ozadje. Tako v zelo kratkem času naredimo več različnih profesionalnih fotografij.

Kot fotograf sem tu za vas, da ustvarimo vašo vizualno podbo na najvišjem nivoju.

Poslovno fotografiranje za podjetja v studiu
Explore
Drag